Index |
Index forum |
Autentificare |
Inregistrare
|
Cine este online |
Galerie imagini
|
Calendar evenim. |
Cautare detaliata |
Ghid forum |
Colaboratori
Te intereseaza un domeniu al astronomiei si ai vrea sa scrii pentru siteul nostru? Alatura-te echipei noastre.
Publicatii |
|
Statistici forum |
|
Numar total de mesaje in forum: 179998 |
|
Numar de utilizatori inregistrati: 2471 |
|
Cel mai nou utilizator inregistrat: telescope08 |
|
|
|
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 399 la data de Joi Dec 31, 2015 |
|
|
|
Actualmente sunt 0 utilizatori pe chat
|
|
Aceste date se bazeaza pe utilizatorii activi de peste 5 minute |
|
Legenda |
 |
Mesaje noi |
 |
Nu sunt mesaje noi |
 |
Forumul este inchis |
|
|
Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
|
Autor |
Mesaj |
alfa015 Membru

Data inscrierii: 08 Sep 2017 Mesaje: 12
|
Trimis: 12 Noi 2017 23:28 Download mesaj |
Titlul subiectului: Cum crezi ca putem ajunge la Proxima b? |
|
|
|
a doua zi am citit că sistemul Alpha Centauri ar putea avea mai multe exoplanetă în afară de Proxima b .. așa că am căutat informații despre proiectul Starshot și am aflat că echipa a lansat în iulie un satelit de 3,5 x 3,5 cm, cântărind 4 grame. mă încurajează să cred că proiectul poate fi efectiv realizabil .. ce credeți voi? credeți că un sistem de călătorie interstelar mai rapid va fi dezvoltat chiar mai devreme?
Am decis să fac un videoclip despre acest subiect interesant și aș vrea să-l împărtășesc cu voi: https://youtu.be/jF2juqeDa-E
Sincer, nu pot să aștept 44 de ani pentru primirea primelor imagini ale Proxima b, aveam 70 de ani. Trebuie să existe un alt mod de a ajunge acolo mai devreme.[/url] |
|
Sus |
|
 |
valy Membru

Data inscrierii: 21 Iul 2005 Mesaje: 7652
|
Trimis: 13 Noi 2017 00:05 Download mesaj |
Titlul subiectului: |
|
|
|
Citat: | credeți că un sistem de călătorie interstelar mai rapid va fi dezvoltat chiar mai devreme? |
Sub 2 ani nu cred ca se poate
44 nu e rau nici asa. De ex Voyager este de vreo 40 de ani in misiune, dupa New Horizon am asteptat vreo 10 ani.
Dar avem colegi cu idei, poate vin cu o solutie practica. |
|
Sus |
|
 |
CAdi Membru

Data inscrierii: 07 Iun 2015 Mesaje: 1094
Motto: Cogito ergo sum
|
Trimis: 13 Noi 2017 19:02 Download mesaj |
|
|
|
Sa citeasca ,,Navele spatiale ale viitorului''- Sigur va gasi acolo cate ceva ...  |
|
Sus |
|
 |
2SKY Membru

Data inscrierii: 19 Dec 2012 Mesaje: 1927
|
Trimis: 13 Noi 2017 21:28 Download mesaj |
|
|
|
Daca sistemul Centauri (proxima b ), are conditii propice aparitiei vietii , probabil le are de mult si nu e exclus sa fie civilizatie mai avansata ca noi , astfel ca atunci cind ~ajungi acolo , (ar putea fi ultimul drum ) ai putea sa fi luat in primire si considerat cine stie ce specie de animal si tratat in consecinta . Oamenii au ajuns mult mai departe , prin undele emise de zeci de anii , dar nu au pus piciorul nici pe cea mai apropiata planeta . Cucerirea altor stele ar trebui sa fie facuta folosind sonde /roboti , programati sa se activeze in anul x sau de vreun eveniment . |
|
Sus |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum Nu puteti atasa fisiere in acest forum Puteti descarca fisiere in acest forum
|
|